Välkommen Till en Helt Ny Affär.

Vi tar inte betalt för att ta betalt.

Vi Tror På Vinstdelning Och Transparens.

Det finns ingen anledning att finansbolag ska tjäna pengar på eller bygga relationer med dina kunder. Vi ser till att du kan behålla och bygga vidare på det som är ditt – din vinst och din kund.

Vi erbjuder dig ökade marginaler, intäkter och kundlojalitet. Vår unika affärsmodell bygger 100% på tranparens och vinstdelning. Du delar med dig av förtjänsten till Paynova och inte tvärtom. Med vår plattform får du fler tillfällen att kommunicera med dina kunder, att öka deras förtroende för och lojalitet till ditt varumärke.

Det är inte bara en ny affär. Det är helt enkelt en bättre affär.

Våra värderingar.

Kunden i centrum

Vi fokuserar på våra kunders unika behov och har deras bästa i åtanke.

Partnerskap

Vår kund är vår partner.
Vi jobbar tillsammans för att öka vinsten och bygga lojalitet.

Transparens

Vi är öppna och ärliga kring allt som rör vår affär.

Expertis

Vi är i framkanten vad det  gäller betallösningar och vi strävar alltid efter att vara bäst på det vi gör.

På rekordkort tid har det etablerats en höglönsam marknad där finansbolag kapitaliserar på e-handlarens kundbas. Genom vårt koncept förflyttar vi finansbolagens stora intäkter till e-handlaren samtidigt som e-handlaren återtar kontrollen över kunden, vilket vi ser som direkt avgörande på längre sikt.

 

Daniel Ekberger, VD, Paynova

Lär Känna Några i Vårt Team

Joshua Lotz
Produktutvecklingschef

I min roll som produktchef tar jag med mig många års erfarenhet från Kina och USA där jag jobbade med tvärkulturell kommunikation inom teknikbranschen. Idag ansvarar jag för Paynovas betalplattform som hanterar miljontals transaktioner varje månad. Jag är en driven problemlösare och jag tycker att det är riktigt givande att vara med och bygga upp framtidens betallösningar i tätt samarbete med våra kunder.

Cristian Paredes
Merchant Support

Hög servicegrad är a och o då jag möter våra handlare och partners varje dag. Jag har med mig erfarenheter från flera olika branscher med den gemensamma nämnaren att leverera service. Paynova är ett innovativt bolag och jag drivs av att tillsammans med mina kollegor optimera värdet för våra Handlare genom marknadens modernaste kundtjänst.

Isa Lundgren
Product Manager

Jag drivs av att alltid leverera teknik och design som stödjer kundens affärs- och verksamhetsutveckling! Som produktchef på Paynova är mitt ansvar att omvandla behoven från våra kunder, likväl som deras kunder, till användbara och snygga lösningar. Med min mångåriga erfarenhet som verksamhetsutvecklare och projektledare ser jag hela kedjan vilket skapar den bästa slutprodukten.